Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zde je Váš prostor pro komentáře a příspěvky:

   Ahoj Lidičkové! Trochu jsem v poslední době předělal své webové stránky, takže to tady vypadá a funguje trochu jinak než dřív.

   Pokud mé webové stránky navštívíte, můžete mi zde na "Vzkazníku" nechat jakýkoli vzkaz, dotaz, nebo i připomínku. A pokud se Vám moje stránky líbí, nebo vás alespoň trochu zaujaly, uděláte mi svým vzkazíkem velkou radost. Děkuji touto cestou všem návštěvníkům, že mé stránky sledujete, a nebojte se něco písnout!

 Michal "Kobra" Němeček                  

_________________________________________________________

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

heslo

(Petr, 16. 6. 2016 10:42)

Ahoj Michale jsem začínajíci fotograf nahodně jsem natrefil na tvé stránky. Strašně rád bych viděl i tvé začátky, ale do galerií se nemohu dostat

Pentax

(Geleta Ladislav, 27. 3. 2012 17:54)

Ahoj Michal pozrel som tvoje fotky máš to pekné no a držím palce konečne niekto kto fotí Pentaxom,ja tiež popri zamestnaní fotím jak ty poprípad si môžeš pozriet moju webovú stránku www.fotogladislav.sk spozdravom Laci

Dotaz =o)

(Veronika, 20. 11. 2010 18:32)

Chtěla bych se jen optat jestly po novém roce budete mít ateliér v provozu.Předem děkuji za odpověď a přeji krásný zbytek dne =o)

Pro Móóóóďu :-))

(Kobra, 7. 8. 2009 23:18)

Ahoj! Děkuju moc za tvé uznání! Uděla jsi mi velkou radost! Nějaký ty fotky z naších dávných táborů určitě najdu a dodám ti je k oskenování. No a kdybys chtěla ode mne někdy udělat nějakou super fotečku, tak mi bude velkou ctí!

Zdravííííííííím

(Móoooďa, 27. 7. 2009 11:18)

Ahojky..koukám koukám a říkám si, že je to fakt bomba, tvoje fotky jsou úžasný a tak mě napadlo, jeslti náhodou nemáš ještě někde nějaký hoooodně starý fotečky z táborů atd, že bych si je od tebe půjčila a oskenovala si je:-) A vrátila bych Ti je samozřejmě a dřív než minule:-(To by bylo super..ráda ybch zavzpomínala na starý časy...

:-)

(kisha, 17. 7. 2009 21:05)

Ahoj,tvoje fotky mě opravdu umí pohladit na duši.Co ti ktomu mám napsatž znám tě léta a vím,že umíš vytvořit krásné věci tedy když chceš a měl bys cchtít častěji!!!!Taky tvoje fotky mají plus líbim se tam sama sobě :-) což potěší díky.